Disseny i desenvolupament de pàgines web

Si vols tenir presència a Internet o ja tens una pàgina web i la vols actualitzar, nosaltres et podem ajudar.

¿Com treballem a Dm Soluciones Web?

La majoria dels nostres clients prefereixen començar amb una plantilla base per llavors fer-la única. Gràcies a aquestes plantilles podem agilitzar el procés de desenvolupament i oferir un millor pressupost.
Per descomptat no tots els dissenys webs es basen en un model, si aquest és el teu cas no et preocupis, podem fer la teva web WordPress des de zero.

Disseny Web Responsive

Tots els nostres projectes estan perfectament adaptats als dispositius mòbils.

T’ajudem

Serem aquí, per ajudar-te i assessorar-te en el que necessitis. Des de la definició inicial de la teva pàgina web fins a futures millores un cop llançada al món.

Et formem

Tots els nostres projectes WordPress acaben amb la teva formació. Una vegada desenvolupada tota la teva web et formarem per a que sàpigues fer-la servir. Seràs tu qui canviï els continguts, qui actualitzi les notícies …

Tindràs el control total de la teva web per a que no depenguis de nosaltres..

Et mantenim actualitzat

WordPress, com bona plataforma, s’actualitza amb el temps. Cada vegada es fa millor, és més segura i més ràpida.

Des de la pàgina d’administració tu mateix pots actualitzar a les noves versions. A vegades aquestes actualitzacions poden donar petits problemes, per això podem ajudar-te.

Nosaltres et podem avisar i actualitzar quan una nova versió de WordPress estigui disponible, perquè no hagis de preocupar-te de res.

Per què WordPress?

Fàcil i Ràpid

WordPress és fàcil d’aprendre, és intuïtiu i àgil. Des d’un senzill editor podràs escriure, donar format, pujar imatges, pujar vídeos o inserir àudio a la teva pàgina web.

Et sorprendria del que són capaços els nostres clients després d’haver format.

Flexible i Potent

Desenvolupar la teva pàgina web en WordPress et permetrà amb una menor inversió obtenir una pàgina web potent i de qualitat.

Preparat per a SEO

El SEO és important. És vital estar ben posicionat, aparèixer a Google. Gràcies a WordPress la meitat de la feina ja està feta.

WordPress gràcies a la seva estructura i plugins et permet una gestió total del SEO a la teva pàgina web. Entre altres coses podràs editar les URL, títols i meta descripcions de totes les teves pàgines.

I en el futur….

Si algun dia decideixes deixar de treballar amb nosaltres, encara que et mimarem molt perquè no vulguis marxar ;), qualsevol altra empresa que conegui WordPress es pot fer càrrec de la teva pàgina web.

T'agraden?