KIT DIGITAL 2022

 

Vols que t’aconseguim fins a 12.000 € per a la transformació digital del teu negoci?

Dins del pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que duu a terme la UE, el govern espanyol ha creat un programa per ajudar autònoms, micropimes i pimes perquè es digitalitzin i facin créixer el seu negoci a la xarxa.

Les ajudes o els «bons digitals» que s’atorgaran van dels 2.000 als 12.000 €, depenent de la mesura i el nombre de treballadors que tingui cada empresa.

D’altra banda, només per fer la sol·licitud de tramitació, des de DMSolucionsWeb, si tens un web, et regalarem una auditoria per comprovar l’estat general i proposar-te possibles millores, que podràs finançar amb la mateixa subvenció.

Bons digitals “KIT DIGITAL”

Et presentem les ajudes en format de “BONS DIGITALS” que et permetran estalviar-te molts diners en la contractació de qualsevol de les solucions de digitalització que t’oferim des de DMSolucionsWeb. A continuació, et detallem els segments i les empreses que poden optar a aquestes ajudes per a la transformació digital, sempre en funció del nombre de treballadors. 

SEGMENT I

Petites empreses que tinguin entre 10 i 50 treballadors.

BO DIGITAL de 12.000 €

D’aquesta quantitat, hi ha una part destinada a cada solució digital.

M’INTERESSA!

SEGMENT II

Petites empreses que tinguin entre 3 i 10 treballadors.

BO DIGITAL de 6.000 €

D’aquesta quantitat, hi ha una part destinada a cada solució digital.

M’INTERESSA!

SEGMENT III

Petites empreses que tinguin entre 1 i 3 treballadors.

BO DIGITAL de 2.000 €

D’aquesta quantitat, hi ha una part destinada a cada solució digital.

M’INTERESSA!

Quines solucions subvenciona el Kit Digital?

 • Creem des de 0 la teva pàgina web o millorem la que ja tinguis en marxa.
 • Som especialistes de la posada en marxa d’e-commerce i negocis digitals, i també podem millorar el contingut i les vendes d’un que ja estigui en funcionament.
 • Dissenyem estratègies completes de SEO i posicionament a Google, amb la finalitat superar i millorar les vendes online de la teva competència directa.
 • Gaudim de molta experiència en la implementació de software CRM i gestors de processos, que et permetran millorar i optimitzar el funcionament intern de la teva empresa.
 • També fem campanyes de publicitat de pagament amb Google Ads, Social Ads…
 • Dissenyem i implementem estratègies de Social Media per tal de generar negoci, fent créixer la teva reputació i la teva comunitat a la xarxa, mitjançant les teves xarxes socials: Facebook, Instagram, LinkedIn…
 • Podem gravar vídeos promocionals si has de llaçar un producte o servei al mercat, així com vídeos corporatius, adaptats a cada plataforma i cada xarxa social. Comptem amb un gran equip de professionals que t’assessoraran sobre totes les opcions que tens per a gravar el teu vídeo.
 • Si vens productes per Amazon, sense cap mena de dubte, et podem ajudar moltíssim. Som experts en marketplaces i ens encarregarem de tot, tant de la gestió del compte com del posicionament dels productes dins de la plataforma.

Preguntes freqüents dels usuaris

P

En què consisteixen les subvencions KIT DIGITAL?

R

Són unes ajudes provinents de la Unió Europea, en concret 3.000 milions d’euros, que el govern espanyol atorgarà en forma de bons digitals a autònoms i Pymes, per tal d’ajudar-los a digitalitzar-se, i que s’hauran de destinar a la implantació de diferents solucions tecnològiques.

P

Quin és l’objectiu principal de les subvencions KIT DIGITAL?

R

El Kit Digital és una iniciativa del Govern espanyol, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals per a autònoms, Pymes i petites empreses. La idea és ajudar-los a portar a terme el procés de transformació digital mitjançant unes ajudes determinades, que van dels 2.000 € als 12.000 €.

P

Quin és el pressupost del Programa KIT DIGITAL?

R

La Unió Europea ha destinat un pressupost de 3.000 milions a aquest programa. Les empreses interessades podràs accedir a aquestes ajudes en concurrència no competitiva, fins a esgotar els fons. Les ajudes es repartiran a través d’un bo amb un import per a adquirir solucions digitals entre 3 segments de PIMES en funció del nombre de treballadors que tinguin.

 • Segment I. Petites empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats 12.000 €
 • Segment II. Petites empreses o Microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats 6.000 €
 • Segment III. Petites empreses o Microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d’autoocupació 2.000 €

P

Quines són les solucions digitals subvencionables que et podem oferir?

R

Des de DMSolucionsWeb, a part de tramitar el teu bo, et podem oferir diferents solucions tecnològiques pel teu negoci:

 1. Creació o millora d’una pàgina web
 2. Posada en marxa o millora d’una botiga online (e-commerce)
 3. Estratègies de SEO i posicionament a Google
 4. Implantació de software CRM
 5. Campanyes de publicitat / CPC / Google Ads / Social Ads
 6. Gestió de xarxes socials
 7. Producció de vídeos promocionals o corporatius
 8. Gestió de comptes d’Amazon i altres marketplaces

P

Quins són els requisits per a sol·licitar aquesta subvenció?

R

 1. Ser una petita empresa, microempresa o autònom.
 2. Complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d’empreses.
 3. Estar en situació d’alta i tenir l’antiguitat mínima que s’estableix per convocatòria.
 4. No tenir consideració d’empresa en crisi.
 5. Estar al corrent de les obligacions tributàries i enfront de la Seguretat Social.
 6. No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú.
 7. No incórrer en cap de les prohibicions previstes en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
 8. No superar el límit d’ajudes mínimes (de petita quantitat).

P

Què són els agents digitalitzadors?

R

Els agents digitalitzadors del Programa KIT DIGITAL són els proveïdors de solucions digitals, inclosos integradors o partners, especialment els d’àmbit local.  Juguen un paper essencial per a l’execució del Programa, ja que són els encarregats de subministrar a l’empresa o autònom els productes i serveis digitals estipulats en les solucions de digitalització.

P

Quin és el procediment per a sol·licitar aquesta subvenció a través de DMSOLUCIONSWEB?

R

Només cal omplir amb les teves dades el formulari que et trobaràs fent un clic en el següent botó i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

Ens encarregarem de tot des del primer moment. Tramitarem la teva subvenció Kit Digital a fons perdut i decidirem junts com la implementem per aconseguir que el retorn de la inversió sigui el més alt possible.