desenvolupament web

El teu negoci, arriba més lluny redueix costos

T’ajudem a impulsar la teva empresa.

PORTAL WEB Kid digital

Lloc web i presència a internet

Solució de digitalització per a la creació del lloc web i presència a internet

Expansió de la presència a internet de la pime mitjançant la creació d’un portal web i/o la prestació de serveis que proporcionin posicionament bàsic a Internet.

És un projecte de la mà d’Acelera la teva pime, per a la digitalització de les empreses a Espanya.

– Domini: alta de nou domini per a la pime beneficiària durant un termini mínim de dotze mesos, com la titularitat del domini serà íntegrament de la pime.

– Hosting: allotjament de la pàgina web desenvolupada durant un termini mínim de dotze mesos.

Funcionalitats i serveis del disseny del portal web al Kit digital

Disseny de la pàgina web: estructura web amb un mínim de 3 pàgines o apartats. Es consideren pàgines o apartats d’una web, elements com ara: pàgina d’inici (Landing Page), presentació de l’empresa, formulari de contacte, descripció de productes, dades de contacte, mapa del lloc (sitemap), etc.

Web responsive: les pàgines web dissenyades s’han d’adaptar per ser funcionals en tota mena de dispositius.

Accessibilitat: el disseny ha de complir criteris de conformitat.

Autogestionable: s’haurà de proveir una plataforma de gestió de continguts per al beneficiari, de manera que sigui autònom a l’hora de modificar el contingut de les pàgines web, sense la necessitat de recórrer al suport de l’empresa proveïdora.

Posicionament bàsic a internet: Posicionament de la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de l’empresa als principals llocs web, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.