E-COMMERCE

El teu negoci, arriba més lluny redueix costos

T’ajudem a impulsar la teva empresa.

E-COMMERCE Kit digital

DISSENY DE BOTIGA ONLINE

Objectiu:

Creació d’una botiga en línia de compravenda de productes i/o serveis que utilitzi mitjans digitals per al seu intercanvi.

Funcionalitats i serveis:

Creació de la botiga en línia o E-Commerce i alta del catàleg de productes: producció d’un catàleg mitjançant l’alta, importació o càrrega dels productes o articles de la pime. El nombre de referències a carregar per l’agent digitalitzador serà d’almenys 100 referències de productes, llevat que la pime no disposi d’aquest número, i en aquest cas podrà ser menor.

Mètodes de pagament: configuració i integració dels mètodes de pagament.

Disseny Responsive: la solució d’E-Commerce dissenyada s’ha d’adaptar per ser funcional a tot tipus de dispositius.

Accessibilitat: El disseny ha de complir criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.

Posicionament bàsic a internet: Posicionament de la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de l’empresa als principals llocs web, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.

Autogestionable: s’haurà de proveir una plataforma de gestió de continguts per al beneficiari, de manera que sigui autònom a l’hora de modificar el contingut de les pàgines web, sense la necessitat de recórrer al suport de l’empresa proveïdora.

Formes d’enviament: configuració i integració de mètodes d’enviament digital i físic dels productes comercialitzats pel beneficiari a la botiga en línia.